CONTACT

Wat leuk dat u met ons contact op wilt nemen. Boomba Bamboo is op verschillende manieren te bereiken. U kunt ons e-mailen, bellen, een WhatsApp bericht sturen, gebruik van maken van het contact formulier of kom bij ons langs in de winkel! Wij staan klaar voor al uw vragen!

VEELGESTELDE VRAGEN

externalId=boomba-bamboo-contact-1.1.1.1.0&filter[active]=1
Wat zijn de milieuvoordelen van het kiezen voor bamboe beddengoed?

Bamboe beddengoed ondersteunt duurzame landbouwpraktijken, verbruikt minder water, en is 100% biologisch afbreekbaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Is bamboe beddengoed van Boomba echt 100% natuurlijk?

Ja, ons bamboe beddengoed is gemaakt van 100% natuurlijke bamboevezels en is vrij van synthetische toevoegingen, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt.

Kan bamboe beddengoed helpen bij nachtelijk zweten?

Absoluut, de natuurlijke eigenschappen van bamboe helpen vocht af te voeren en reguleren de temperatuur, wat bijdraagt aan een drogere en meer comfortabele slaap, zelfs tijdens warme nachten.

Wat maakt bamboe beddengoed ideaal voor de zomer?

Bamboe beddengoed is zeer ademend en heeft uitstekende vochtregulerende eigenschappen, waardoor het overtollige warmte en zweet effectief afvoert en zorgt voor een koel en comfortabel gevoel tijdens warme nachten.

Hoe blijft bamboe beddengoed koel in de zomer?

Bamboevezels zijn van nature ademend en hebben microgaatjes die zorgen voor een uitstekende ventilatie en luchtstroom, waardoor het beddengoed natuurlijk koel aanvoelt en oververhitting voorkomt tijdens warme nachten.

NEEM CONTACT OP

Contactgegevens

Boomba Bamboo

Kvk nummer 61491020 
BTW nummer NL002239439B73

Showroom

De meije 33-18
2411 PH
Bodegraven

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10:00 uur tot 17:00 uur

Telefoon & WhatsApp

Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur tot 19:00 uur
Zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur. Lokaal tarief.
Berichten worden gelezen en beantwoord van:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur tot 19:00 uur
Zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur

CONTACTFORMULIER

Via het onderstaande contactformulier stel je ons snel je vraag. Vul alsjeblieft je gegevens zo volledig mogelijk in. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.