CONTACT

Wat leuk dat u met ons contact op wilt nemen. Boomba Bamboo is op verschillende manieren te bereiken. U kunt ons e-mailen, bellen, een WhatsApp bericht sturen, gebruik van maken van het contact formulier of kom bij ons langs in de winkel! Wij staan klaar voor al uw vragen!

VEELGESTELDE VRAGEN

externalId=boomba-bamboo-contact-1.1.1.1.0&filter[active]=1
Wat is het doel van een hoeslaken?

Een hoeslaken beschermt je matras tegen vuil en slijtage en zorgt voor een strak en glad slaapoppervlak door zijn elastische randen die het laken op zijn plaats houden.

Wat is het doel van een dekbed?

Het doel van een dekbed is om warmte en comfort te bieden tijdens het slapen. Het reguleert de lichaamstemperatuur door isolatie tegen kou en combineert lichtheid met een zachte textuur voor een comfortabele slaapervaring in verschillende seizoenen.

Wat is het doel van een dekbedovertek

Een dekbedovertrek beschermt je dekbed tegen vuil en slijtage en maakt het eenvoudig om de stijl van je slaapkamer aan te passen. Het is ook wasbaar voor betere hygiëne.

Wat is het doel van een hoofdkussen?

Het doel van een hoofdkussen is om de nek en het hoofd te ondersteunen, de ruggengraat in een neutrale positie te houden en comfort te bieden tijdens het slapen. Dit helpt om spierspanning te verminderen en een goede nachtrust te bevorderen.

Wat is het doel van een kussensloop?

Een kussensloop beschermt je hoofdkussen tegen vuil, olie en slijtage, en helpt bij het behouden van een schone slaapomgeving. Het biedt ook de mogelijkheid om de stijl van je slaapkamer eenvoudig aan te passen met verschillende kleuren en patronen.

NEEM CONTACT OP

Contactgegevens

Boomba Bamboo

Kvk nummer 61491020 
BTW nummer NL002239439B73

Showroom

De meije 33-18
2411 PH
Bodegraven

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10:00 uur tot 17:00 uur

Telefoon & WhatsApp

Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur tot 19:00 uur
Zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur. Lokaal tarief.
Berichten worden gelezen en beantwoord van:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur tot 19:00 uur
Zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur

CONTACTFORMULIER

Via het onderstaande contactformulier stel je ons snel je vraag. Vul alsjeblieft je gegevens zo volledig mogelijk in. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.