Keurmerken

Droom jij van een aangename nachtrust? Wij kunnen jou daarbij helpen. Met Boomba Bamboo heb je beddengoed van de hoogste kwaliteit. Ons bamboe beddengoed is met trots bekroond met de keurmerken OEKE-Tex en Ecocert certificaat. Je ervaart niet alleen een ongeëvenaarde nachtrust, maar je bent ook duurzaam bezig.

Met trots presenteren wij onze keurmerken.

OEKE-TEX

Wanneer je in ons OEKE-TEX gecertificeerde bamboe beddengoed duikt, ervaar je de zachtheid en ongeëvenaarde nachtrust. OEKE-TEX staat garant voor afwezigheid van schadelijke stoffen. Hierdoor is ons beddengoed beter voor de huid en luchtwegen.

Waarom zou u moeten kiezen voor Boomba Bamboo?

Wat maakt Boomba Bamboo met een OEKO-TEX en Ecocert Certificaat de ideale keuze? Wij leggen het je graag uit.

 

Laat ons bamboe beddengoed je de geruststelling geven die je zoekt. Bij Boomba Bamboo komen duurzaamheid en zachtheid samen. Verken nu ons assortiment bamboe beddengoed. Of je nu een hoeslaken, dekbed, kussensloop of dekbedovertrek zoekt, ontdek hoe ons assortiment jouw slaapervaring kan verbeteren. Doe mee en draag bij aan een betere wereld.

Luxe ervaring

Ons bamboe beddengoed biedt niet alleen een zachte en luxueuze ervaring, maar belooft ook duurzaamheid, waardoor je met vertrouwen kunt genieten van een goede nachtrust.

Transparant

Onze keurmerken zijn niet slechts logo’s. Het zijn beloften van kwaliteit en ethiek die wij graag nakomen.

Verbeterde wereld

Ons doel is niet alleen om jouw slaap te verbeteren, maar ook de wereld om ons heen. We streven naar een positieve impact op zowel jou als het milieu.

ONZE CATEGORIEËN