RESELLER
WORDEN?

Welkom bij Boomba Bamboo! Wil je reseller worden van ons duurzame bamboe beddengoed? Meld je dan aan als partner en profiteer van onze hoogwaardige producten en aantrekkelijke marges. 

Klik op de knop "Aanmelden als partner" om je interesse kenbaar te maken. Voor vragen of meer informatie kun je ook op de knop "Neem contact op" klikken. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

SLUIT JE AAN BIJ BOOMBA BAMBOO

Het is tijd om op te staan!

Boomba Bamboo staat voor 100% biologisch bamboe beddengoed, samen zorgen we ervoor dat we natuurlijk kunnen slapen, het maakt onze slaapkamers een stukje groener wat beter is voor het milieu en dat slaapt wel zo lekker.

De keuzes die we maken hebben invloed op het milieu en daar willen wij verandering in brengen, help je klanten door de keuze aan te bieden van 100% biologisch bamboe beddengoed en daarmee een steentje bij te dragen aan het milieu.

BOO! NIET SCHRIKKEN.

De gehele Boomba Bamboo-collectie is gemaakt van het 100% natuurlijke en biologische materiaal bamboe.

100%

De gehele Boomba Bamboo-collectie is gemaakt van het 100% natuurlijke en biologische materiaal bamboe.

60%

Bamboe is een ware vochtkampioen en absorbeert maar liefst 60% meer vocht dan katoen. Het is alsof bamboe een superkracht heeft om te zorgen dat je altijd fris en droog blijft.

400

Ons bamboe beddengoed heeft een draaddichtheid van 400. Dit betekent dat het beddengoed extreem zacht en van de hoogste kwaliteit is en daardoor lang meegaat. Super duurzaam dus.

AANMELDEN ALS PARTNER

Door partner te worden sluit jij je aan bij een groeiende community die zich inzet voor het gebruik van bamboe als een milieuvriendelijk alternatief. Ben jij geïnteresseerd in het promoten van een groenere levensstijl en het ondersteunen van een tof merk? Word partner van Boomba Bamboo! 

AANMELDEN ALS AFFILIATE

Wil je graag aanmelden als affiliate partner? Dat is geweldig nieuws! Bij Boomba Bamboo draait alles om beddengoed gemaakt van 100% bamboe en we kunnen niet wachten om samen te werken met mensen zoals jij die ook enthousiast zijn over onze producten. Laten we samen slaapgeluk verspreiden!