30.11.2023

Zo maak jij jouw slaapkamer winterproof

De winter begint bijna, dus het is tijd om van je slaapkamer een warm winternestje te 
maken. Kruip lekker in je bed, terwijl het buiten vriest. In deze tijd van het jaar is het heerlijk om nog meer van je slaapkamer te genieten. Warm, gezellig en comfortabel. Wij gaan je vertellen hoe je zo’n coconnetje maakt. 

  1. Winterse kleuren voor je slaapkamer
  2. Lekker slapen met zachte materialen
  3. Een warm winterdekbed
  4. Knusse winterdagen met Boomba Bamboo

Omarm de winter in jouw slaapkamer

In dit koude seizoen zijn warme, donkere tinten de absolute favoriet, en terecht. Denk aan rijke bordeauxrode, diepbruine en warm taupe muren. Voeg daar een dekbedovertrek aan toe die volledig past binnen dit kleurenpalet. Denk aan: soft taupecoco white en space blue. Stijl dit af met zachte sierkussens en een warme sprei. 

Wil je nog een extra feature toevoegen aan de ruimte? Voeg bijvoorbeeld akupanelen toe voor een extra natuurlijke sfeer en een goede akoestiek. Waardoor jouw slaapkamer een heerlijke plek wordt om tot rust te komen. 

Lekker slapen met zachte materialen

Bij het creëren van de ultieme knusse slaapkamer draait alles om de keuze van de juiste materialen. Wees niet bang om voor interieur te gaan dat warmte, comfort en rust uitstraalt. Denk aan zachte, streelbare stoffen zoals chenille, zijde en bamboe.

Bij Boomba Bamboo begrijpen we de cruciale rol van de juiste materialen in je slaapkamer. Dat is waarom we 100% bamboe beddengoed aanbieden. Dit ademende, zijdezachte materiaal is de perfecte aanvulling op jouw knusse slaapkamer. Omring jezelf met de weelde van bamboe en geniet van de meest comfortabele nachtrust ooit. Echt waar!

Een warm winterdekbed

Brrr, de winter is gearriveerd en dat betekent knusse avonden onder een warm winterdekbed. Maar wie zegt dat warmte niet hand in hand kan gaan met duurzaamheid en comfort? Ons winterdekbed van bamboe is de perfecte metgezel voor koude nachten.

Met de knuffelzachte omhelzing van bamboevezels, omhult ons dekbed je in een warme en luxe cocon. Het houdt je aangenaam op temperatuur zonder dat je het te warm krijgt. Je hoeft je geen zorgen te maken over zweten onder de deken, want bamboe staat bekend om zijn ademende eigenschappen.

En laten we niet vergeten dat bamboe een van de meest duurzame materialen is die de natuur te bieden heeft. Het is snelgroeiend, vereist weinig water en geen pesticiden. Dus terwijl jij warm en gezellig onder je dekbed ligt, draag je ook bij aan een groenere planeet.

Knusse winterdagen met Boomba Bamboo 

Vergeet vooral niet te genieten tijdens dit seizoen. Winterdagen in bed zijn perfect voor knusse ontbijtjes, knuffelmomentjes onder warme dekens, luieren met een goed boek, en filmavonden waarbij je jezelf verliest in de magie van het witte landschap buiten. Dus kruip lekker onder onze zachte bamboe dekens, omarm de koude dagen, en laat je omringen door warmte en comfort.


Met deze waardevolle suggesties ben jij helemaal klaar om de winterse seizoenen in stijl te omarmen. We hopen dat deze aanpassingen jouw slaapkamer omtoveren tot een gezellig winterparadijs. Ga voor extra inspiratie en tips naar onze blogpagina.

ONZE CATEGORIEËN

NOG EEN VERHAALTIE VOOR HET SIAPEN GAAN

externalId=boomba-bamboo-news-detail-1.3.0.1.1&filter[active]=1&sort=date.desc&filter[category]=/Algemeen