06.07.2023

Nieuw in ons assortiment: verkoelende bamboe lakens voor een heerlijke nachtrust

Een bamboe laken… Heerlijk voor de broeierige zomernachten, maar ook voor mensen die het altijd warm hebben. Het voorkomt zweten en slapeloze nachten, omdat je niet verstrikt raakt onder een dik en zwaar dekbed. De bamboe lakens zorgen voor een frisse nachtrust. Bij Boomba Bamboo weten we dat de warmte kan zorgen voor slapeloze nachten. We hebben daarom nu ook bamboe lakens aan ons assortiment toegevoegd! En daar zitten veel voordelen aan vast. Lees je mee?

 

  1. Voordelen lakens
  2. Verschil met zomer- en winter dekbed
  3. Boomba de keuze is reuze

Voordelen lakens 

Aan bamboe beddengoed zitten sowieso al veel voordelen: het is gemaakt van 100% natuurlijk bamboe, het is temperatuurregulerend en hypoallergeen. Zo hebben wij in ons assortiment al winter- en zomerdekbedden opgenomen, maar een dekbed met vulling houdt altijd warmte vast. Met een bamboe laken zorg je ervoor dat de nachten koeler en frisser worden, want hierin zit geen vulling. Onze bamboe lakens zijn ideaal voor de warme en broeierige zomerperiode.

Makkelijk voor vakantie

Je eigen dekbed meenemen op vakantie? Niet iedereen doet het, omdat het veel ruimte inneemt. Maar slapen onder je eigen beddengoed en op je eigen kussen is eigenlijk wel het aller fijnste. Hoe lekker is het dan dat een bamboe laken met gemak meegenomen kan worden naar jouw vakantiebestemming? Van een lekkere warme dag op een strandlaken, naar een koele nacht onder een bamboe laken!

Makkelijk en duurzaam verschonen

Een bamboe laken is erg dun, hierdoor neemt het ook in de wasmachine minder ruimte in en kun je naast het laken meer beddengoed tegelijk wassen. Naast dat bamboe een duurzame stof is, zorgt het laken dus ook voor duurzame huishoudelijke taken. 

Verschil met zomer- en winter dekbed

Een laken van bamboe is niet gevuld met vezels. Bij een zomer- en winter dekbed is dit wel het geval. Bij het winterdekbed is dit meer dan bij een zomerdekbed, dat lekker luchtig is. 

Maar waar moet je nou voor kiezen? Een zomerdekbedwinterdekbed of een bamboe laken? In de zomer is een laken of zomerdekbed perfect. De vraag naar een zomerdekbed in de zomer is groot, maar tijdens de broeierige nachten kan een zomerdekbed alsnog te warm zijn. Dan is een bamboe laken een geweldige uitkomst. Een zomerdekbed houdt je koel tijdens de zonnige zomerdagen en warm genoeg tijdens de regenachtige en stormachtige dagen die de zomer kan hebben. Maar wanneer het een erg broeierige en droge zomer is, is een bamboe laken heerlijk om onder weg te dromen. Een bamboe laken is geweven uit de fijnste bamboevezels en zorgt daardoor voor een goede nachtrust. De ademende eigenschap zorgt ervoor dat er een optimale temperatuurregulatie ontstaat, waardoor je lekker koel blijft. Op deze manier lig je in de zomer alsnog onder een koele deken! 

Voor in de winter is een winterdekbed een goede keuze. In de winter is het cocoon tijd en vinden mensen het lekker om onder een dik dekbed weg te kruipen. Een winterdekbed is gemaakt van 100% natuurlijk bamboe met een hoge kwaliteit. Doordat de bamboevezels op kou reageren houdt het dekbed warmte vast. Daarnaast is ook de tijk gemaakt van 100% bamboe en dat zorgt ervoor dat het dekbed luchtig kan ademen. Dit winterdekbed is voor in de zomer veel te warm. Een winterdekbed is dikker dan een laken of zomerdekbed. Dit dekbed, voor in de zomer, is gemaakt van 100% organisch bamboe en opgebouwd met een vulling van 100% bamboe. Hierdoor is het dekbed geschikt voor de broeierige zomernachten.

Boomba Bamboo de keuze is reuze

Al deze voordelen zijn als een droom die uitkomt. Bij Boomba Bamboo hebben wij een geweldig assortiment in bamboe lakens. Dus waar wacht je nog op? Met een bamboe laken worden de zwetende en slapeloze nachten verleden tijd.

ONZE CATEGORIEËN

NOG EEN VERHAALTIE VOOR HET SIAPEN GAAN

externalId=boomba-bamboo-news-detail-1.3.0.1.1&filter[active]=1&sort=date.desc&filter[category]=/Lakens