13.11.2022

Instopstrook of een knoopsluiting gemaakt van bamboe?

Instopstrook of een knoopsluiting gemaakt van bamboe?

Als je je bamboe beddengoed set aan het samenstellen bent en je hebt je perfecte kleur gevonden, dan is het tijd om een keuze te maken wat voor een soort instopstrook je wilt hebben, kies je voor een knoopsluiting waarbij de knopen gemaakt zijn van bamboe? Of kies je voor een instopstrook wat je onder je matras kan wegstoppen zodat je warme voeten hebt tijdens de koude nachten?

Instopstrook

Voor de bamboe dekbedovertrekken bieden we twee verschillende opties voor de sluiting van het dekbedovertrek 

1. de bamboe knoopsluiting en 

2. de bamboe flessenhals instopstrook.

Een instopstrook is bedoeld om met de strook (extra stuk stof aan het dekbedovertrek) je bamboe overtrek mee in te stoppen. Dit extra stuk stof stop je bijvoorbeeld onder het matras om zo het dekbed als het ware te omsluiten.

  1. Bamboe knoopsluiting

Een optie is om te kiezen voor een dekbedovertrek met (bamboe) knoopsluiting. Het bamboe dekbedovertrek is voorzien van bamboe knopen, hiermee is het eenvoudig om je dekbed binnen je overtrek te houden en ziet het er ook mooi uit. Als jij altijd je dekbedovertrek los schopt tijdens het slapen dan is de bamboe knoopsluiting perfect geschikt voor jou. De knopen zijn natuurlijk ook gemaakt van 100% bamboe.

  1. Bamboe flessenhals instopstrook

Een bamboe flessenhals instopstrook is aan de onderkant van het dekbedovertrek deels dicht gestikt, waardoor het een stuk lastiger is voor jouw dekbed om eruit te glijden. Door de gestikte zijkanten is de opening namelijk een stuk kleiner en stop je het dekbed als het ware vast in de opening. Daarnaast zit er bij een flessenhals instopstrook in het midden, een extra stuk stof bamboe van 40cm aan het overtrek. Deze strook is overigens ook dubbel, maar loopt dus niet over de gehele breedte. Hiermee is het mogelijk om het dekbedovertrek tot onder het matras vast te maken zodat je geen last krijgen van koude voeten.

De opening staat gelijk aan de grote van de instopstrook. De grote van de instopstrook per afmeting dekbedovertrek:

140×200 opening 90cm

140×220 opening 90cm

200×200 opening 100cm

200×220 opening 100cm

240×220 opening 120cm

260×240 opening 120cm

Instopstroken zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Space Blue

Coco White

Soft Taupe

Sky Blue

Heb jij het snel warm kies dan voor de bamboe knoopsluiting of heb je het snel koud? Kies dan voor de instopstrook. Met bamboe beddengoed heb je altijd de juiste temperatuur, bamboe isoleert bij een koude omgeving en ventileert bij een warme omgeving.

 

ONZE CATEGORIEËN

NOG EEN VERHAALTIE VOOR HET SIAPEN GAAN

externalId=boomba-bamboo-news-detail-1.3.0.1.1&filter[active]=1&sort=date.desc&filter[category]=/