22.02.2023

Vegan beddengoed - voor betere nachten

Boomba Bamboo beddengoed is ecologisch verantwoord en worden zonder dierlijke stoffen gefabriceerd. Dat betekent dat het bamboe beddengoed zonder dierlijke haren wordt geproduceerd en dat er gekleurd wordt op een natuurlijke manier. Dat maakt het geschikt voor mensen die geen dierlijke producten willen gebruiken.

  • 100% diervrij
  • 100% Vegan
  •  Plantaardig en biologisch beddengoed

Bamboe beddengoed past goed bij een vegan lifestyle. Boomba Bamboo is zacht voor de wereld, zacht voor de dieren en zacht voor jou.

Wanneer weet je of iets vegan is?

We kunnen van vegan beddengoed spreken wanneer er geen dierlijke materialen worden gebruikt en waarvoor er tijdens het gehele productieproces (met name tijdens het kleuren van het beddengoed) geen dierlijke hulpstoffen zijn gebruikt.

Wat is het voordeel van vegan beddengoed?

Met een gerust hart in slaap kunnen vallen wetende dat het beddengoed vrij is van dierlijke producten. Het voordeel zit in het welzijn van de dieren, dieren horen buiten in de natuur en die horen niet verwerkt te worden in beddengoed. Er zijn genoeg biologische alternatieven om bamboe beddengoed te maken en te kleuren.

Verschillende soorten dekbedden

Er zijn verschillende soorten dekbedden, synthetische dekbedden, wollen dekbedden en donzen dekbedden. De winning van dons is zeer omstreden. Voor een donzen dekbed worden de haartjes van vogels en ganzen geplukt, het plukken van de haartjes bij vogels en ganzen is vergelijkbaar met eruit trekken van je eigen haar. Met een zomerdekbed van bamboe laten we de haartjes van vogels en ganzen intact en hebben we een duurzame en natuurlijke oplossing zodat je met een gerust hart kan slapen.

ONZE CATEGORIEËN

NOG EEN VERHAALTIE VOOR HET SIAPEN GAAN

externalId=boomba-bamboo-news-detail-1.3.0.1.1&filter[active]=1&sort=date.desc&filter[category]=/Algemeen