16.04.2024

Hoe kies je de perfecte maat dekbedovertrek voor je bed?

Wij zijn er helemaal voor jou als het gaat om het vinden van het perfecte dekbedovertrek voor een heerlijke nachtrust. We begrijpen dat je je bed als een plek van comfort en gezelligheid wilt ervaren. Laten we eens kijken naar de populairste maten in Nederland, zodat je precies weet welke maat jouw bed nodig heeft voor die ultieme slaapervaring.

Als het gaat om de opbouw van je beddengoed, is het belangrijk om elk onderdeel te overwegen voor het optimale comfort. Het hoeslaken zorgt voor een strakke en gladde ondergrond, terwijl het dekbedovertrek een beschermende laag biedt voor je dekbed.

Maar laten we ons nu eens concentreren op het dekbedovertrek. Dit essentiële onderdeel van je beddengoed heeft zijn eigen vragen en antwoorden. Welke maat heb je nodig? Wil je een effen kleur of een leuk patroon? En wat dacht je van de stijl? Ga je voor klassiek, modern of iets ertussenin? Met ons ruime assortiment aan dekbedovertrekken vind je zeker de perfecte match voor jouw slaapkamer.

Eenpersoonsbedden 

Oké, laten we beginnen met de eenpersoonsbedden. Die zijn vaak zo'n 90x200cm groot. Voor zo'n bed raden we een dekbedovertrek en dekbed van 140x200cm aan. Lekker ruim, zodat je genoeg bewegingsvrijheid hebt en je 's nachts niet vast komt te zitten of juist zonder. Het is belangrijk dat je dekbedovertrek niet te klein of te groot is, want dat kan de hele nacht voor ongemak zorgen. En dat willen we natuurlijk niet!

Tweepersoonsbedden

Nu door naar de tweepersoonsbedden van 160x200cm. Die zijn perfect voor knusse slaapkamers waar je lekker samen in kunt kruipen. Voor deze bedden is een dekbedovertrek en dekbed van 220x200cm ideaal. Zo kun je samen genieten van een goede nachtrust zonder dat je elkaar wakker schopt omdat het dekbed niet goed past. Geloof ons, dat is echt een verschil van dag en nacht!

Maar wacht, we zijn er nog niet! Voor de echte uitslapers hebben we ook nog de grote tweepersoonsbedden van 180x200cm of 200x200cm. Daar past een dekbedovertrek en dekbed van 240x200cm perfect bij. Lekker ruim en comfortabel, zodat je echt als een koning(in) kunt slapen. 

Boomba Bamboo: kleurrijk assortiment 

Om je slaapervaring compleet te maken, bestaat ons assortiment uit bijpassende hoeslakenskussenslopen of combinatiesets beschikbaar. Gemaakt van hoogwaardig bamboe materiaal, bieden onze producten niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid en zachtheid voor een heerlijke nachtrust. Kies daarom uit ons ruime assortiment aan bamboe dekbedovertrekken en geniet van een luxe slaapervaring waar je elke nacht weer van kunt genieten. Bij Boomba Bamboo staan we voor je klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte dekbedovertrek dat naadloos aansluit bij jouw bed en jouw persoonlijke stijl. Slaap lekker. 

ONZE CATEGORIEËN

NOG EEN VERHAALTIE VOOR HET SIAPEN GAAN

externalId=boomba-bamboo-news-detail-1.3.0.1.1&filter[active]=1&sort=date.desc&filter[category]=/Algemeen