Gratis verzending
Achteraf betalen
100% Natuurlijk

OEKE-TEX® label wat is het?

De gehele Boomba Bamboo collectie is voorzien van het OEKE-TEX-label. Dit is een wereldwijd keurmerk dat zich richt op de controle van schadelijke stoffen in textielproducten dat in contact komt met de huid. Zo is ook onze bamboe beddengoed collectie gekeurd en voorzien van het OEKE-TEX label.

 

 

Het OEKE-TEX label is een wereldwijd keurmerk dat zich richt op de controle van schadelijke stoffen in textielproducten dat in contact komt met de huid.

Ons bamboe beddengoed is gecertificeerd met het OEKE-TEX-label. Dit houdt in dat onze producten geen schadelijke stoffen bevatten. Daarnaast worden alle producten van Boomba Bamboo natuurlijk geproduceerd. Hierdoor wordt het beddengoed tijdens het verwerkingsproces van de plant tot het eindproduct niet blootgesteld aan schadelijke chemicaliën.

Voordelen uit de natuur

Bamboe beddengoed kent van nature vele voordelen;

  • Het is geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie. Huisstofmijt kan zich namelijk niet nestellen in de bamboevezel
  • Temperatuur regulerend, De bamboevezel zet zich uit bij warmte waardoor het lucht doorlatend is. Bij kou krimpt de vezel en heeft het een isolerend effect.
  • Bamboe is hypoallergeen, dat geldt voor de dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, kussens en kussenslopen.

Het bamboe beddengoed is hiermee beter voor het milieu, je huid en je gezondheid.

Waarom kiezen voor bamboe beddengoed?

0
Chat openen