externalId=boomba-bamboo-home-1.1.2.1.0&filter[active]=1
Temperatuur regulerend

Zowel in de zomer als de winter op juiste temperatuur .

100% natuurlijk bamboe

Een natuurlijk product verdient een natuurlijk proces.

Hypoallergeen

Zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergieën.

ONZE CATEGORIEËN

GESPECIALISEERD IN BAMBOE BEDDENGOED.

Boomba Bamboo is de winkel gespecialiseerd in bamboe beddengoed. Bij Boomba Bamboo willen we je de mogelijkheid bieden om natuurlijk, goed en ontspannen te kunnen slapen. De gehele Boomba Bamboo-collectie is gemaakt van het 100% natuurlijke en biologische materiaal bamboe.

NOG ÉÉN VERHAALTJE VOOR HET SLAPEN GAAN

Er was eens…
Een fantastisch product dat de wereld van beddengoed op zijn kop heeft gezet en het heet... bamboe! Dit natuurlijke groene wonder is super veelzijdig en biedt talloze voordelen. Laten we samen de wondere wereld van bamboe ontdekken en onze nachtrust naar een hoger niveau tillen met handige tips en tricks.

externalId=boomba-bamboo-home-1.1.6.1.1&filter[active]=1&sort=date.desc

AANBEVOLEN PRODUCTEN

GESPECIALISEERD IN BAMBOE BEDDENGOED.

Bij Boomba Bamboo zijn wij specialist op het gebied van bamboe beddengoed. Wij geloven dat iedereen recht heeft op een goede nachtrust en daarom bieden wij de oplossing: natuurlijk, duurzaam en ontspannen slapen op onze bamboe producten. Onze volledige collectie is gemaakt van 100% biologisch en natuurlijk bamboemateriaal. Of je nu op zoek bent naar hoeslakens, dekbedovertrekken of kussenslopen.

SLAPEN IN EEN GEZOND BED

Bamboe beddengoed is een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een goede nachtrust. Bamboe is van nature hypoallergeen, antibacterieel en vochtregulerend, wat betekent dat je in een schoon, droog en gezond bed slaapt.