Gratis verzending
Achteraf betalen
100% Natuurlijk

Natuurlijk Bamboe beddengoed

Boomba Bamboo

Boomba Bamboo is een online winkel gespecialiseerd in bamboe beddengoed. Bij Boomba Bamboo willen we je de mogelijkheid bieden om natuurlijk, goed en ontspannen te kunnen slapen. De gehele Boomba Bamboo-collectie is gemaakt van het natuurlijke materiaal bamboe. 

Waarom doen we wat we doen?

Boomba Bamboo is een online winkel gespecialiseerd in bamboe beddengoed. De wereld staat niet stil en duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Daarom wil Boomba Bamboo ervoor zorgen dat jij op een natuurlijk manier kan slapen met comfortabel beddengoed gemaakt van duurzaam materiaal. De gehele Boomba Bamboo-collectie is gemaakt van het natuurlijke materiaal bamboe. Bamboe beddengoed is een innovatief en natuurlijk product. Je kunt bij ons terecht voor 100% bamboe dekbedden, kussens, dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens.

Werken met de juiste certificaten

Wij vinden het belangrijk dat onze producten zowel goed zijn voor het milieu als voor u. Daarom werken wij met de juiste certificaten. Onze gehele Boomba Bamboo-collectie is gecertificeerd met het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de gehele Boomba Bamboo-collectie niet in aanraking is gekomen met schadelijke stoffen.

brown and white insect on green stick

Van bamboe naar beddengoed

De gehele Boomba Bamboo collectie is gemaakt van 100% biologisch bamboe. Dit wordt aangetoond met het Ecocert certificaat en het het OEKE-TEX-label. 

1
Chat openen